Salgsbetingelser

Betingelser

Disse salgsbetingelsene gjelder for alt salg av varer og produkter fra www.sanpro.no til forbrukere. Salgsbetingelsene utgjør sammen med din bestilling, bekreftet gjennom en ordrebekreftelse, det samlede avtalegrunnlaget for kjøpet.

Ved betaling med faktura, blir fakturaen til kjøperen utstedt ved forsendelse av varen. Betalingsfristen fremgår av fakturaen og er på minimum 14 dager fra mottak.

Kjøpere under 18 år kan ikke betale med etterfølgende faktura.

Forbrukerkjøp er blant annet regulert i forbrukerkjøpsloven-

https://forbrukerombudet.no/content/2015/10/Standard-salgsbetingelser-for-forbrukerkjøp-av-varer-over-internett.pdf

Retur og angrerett

Kjøperen kan angre kjøpet av varen etter angrerettlovens bestemmelser. Kjøperen plikter å melde fra til selger ved bruk av angreretten. Dette må skje innen 14 dager etter at varen og angrerettskjema er mottatt. Meldingen om bruk av angreretten bør av bevishensyn være skriftlig og den må inneholde opplysninger om hvordan kjøperen vil returnere varen til selgeren.

Ved bruk av angreretten må varen leveres tilbake til selgeren innen rimelig tid. Selgeren er forpliktet til å tilbakebetale hele kjøpesummen til kjøperen. Kunden er selv ansvarlig for å dekke returkostnadene. Kjøperen kan undersøke produktet før han eller hun angrer på kjøpet. Varen må likevel kunne leveres tilbake til selgeren i samme stand og mengde som den var i da kjøperen mottok den. Kjøperen må sende varen tilbake til selgeren i originalemballasje.

Jan Erik Jacobsen. Foto.
Jan Erik Jacobsen
Daglig leder