SamarbeidspartnerE

Vi tilbyr en rekke produkter og tjenester for privatpersoner og næringslivet i regionen. Våre kunder skal møte kvalitet i alle ledd og vi utfører oppdrag i henhold til kundens krav og betingelser.

Vi kan utføre mange ulike arbeidsoppgaver for deg og din bedrift. Har du oppgaver som du tenker kan være aktuelle for oss å hjelpe deg med – ta kontakt med oss, så ser vi på det sammen.

Samarbeid med Gand VGS

For tredje år på rad, samarbeider Gand videregående skole med Sandnes Pro-Service under Vinterland, og erfaringene er ubetalelige, sier lektor Elisabeth Falch fra salg, service og reiseliv.

Les mer

Aros Arkitekter

Da Aros Arkitekter flyttet i nye (gamle) lokaler i Havnegata 15, tok de kontakt med Sandnes Pro-Service sin treavdeling for å spesiallage produkter til innredningen.

Les mer

Norganic

Entusiasme, engasjement og arbeidsglede er nøkkelord som går igjen i beskrivelsen av samarbeidet mellom Norganic og Sandnes Pro-Service. Og litt i beskrivelsen av Norganic også.

Les mer
Dame med genser "vi skaper muligheter"

Optimarin AS

Optimarin AS er en lokal bedrift med en global rekkevidde. Optimarin leverer renseanlegg til ballastvann i store transportskip – dette være seg innen container- og logistikk, olje- og energi, militær virksomhet, cruiseskip og andre spesialbåter.

Les mer
Skistativ fra Uphanging AS

Uphanging AS

Uphanging AS har fokus på kvalitet i alle ledd, og forutenom en spesial plastknott som produseres i Tyskland, er hele produktet – fra sveising, galvanisering, lakkering, montering, innpakning – hentet fra og gjennomført av lokale leverandører.

Les mer

Matvareexpressen

Fra å være vegg-i-vegg naboer på Ålgård i 2017, har Matvareexpressen og Sandnes Pro-Service fulgt hverandre tett også etter Matvareexpressen flyttet til sine nåværende lokaler på Forus.

Les mer

Vi er stolte samarbeidspartnere med: